Пържен шаран

02/07/2009
Ники
отНикиНовак
"Каквото и да ви говорят, шаранът е най-вкусен пържен!"
Приготвяне130 мин.
Готвене20 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 647
  • Преглеждания за месеца113
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на колелца, смесваме го с подправките, нарязания магданоз и оцета, натриваме порциите шаран с получената смес и ги оставяме да престоят 2 часа. След това ги отцеждаме, овалваме в брашно и ги изпържваме в олио.

Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с брашно и го изпържваме в останалото олио.

Посоляваме порциите преди поднасяне и ги поръсваме с магданоз.
подобни рецепти тук

5 2
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Марин
Марин
08.10.2018 22:37
Ало извинете ме но на снимката това не е ми ципура
0
0
Марин
Марин
08.10.2018 22:36
Ало извинете ме но на снимката това не е ми ципура
0
0
Ваня Иванова
Ваня Иванова
29.04.2014 15:39
Много ми харесва тази рецепта, винаги така правя шарана и става невероятен:)!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!