Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Сьомга по британски

Сьомга по британски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Сьомга по британски1 / 2
06/06/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2-3
"Една изключително бърза и неустоима рецепта от Стара Британия !"

Необходими Продукти

  • риба - сьомга - 600 гр.
  • гъби - 4 бр.
  • масло - 60 гр.
  • лимонов сок - 2 с.л.
  • магданоз - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме 40 грама масло. Почистваме сьомга, нарязваме на малки парченца сьомга и с гъбите ги изпържваме в маслото.

Посоляваме сместа и изпичаме във фурна. Разтопяваме останалата часто от маслото, прибавяме нарязания на ситно магданоз и лимонов сок и заливаме сьомгата преди поднасяне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
58
41
34
21
10
Дай твоята оценка: