Каша с кисело зеле

25/10/2010
Петя
отПетяНовак
"От златната книга с рецепти на баба - каша с кисело зеле за любителите на вкусната селска кухня "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 963
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязаното кисело зеле и чесънът се задушават в мазнината, докато зелето омекне изцяло. Прибавя се брашното, което се пържи до сипкавост.

Подправяме с червен пипер и разреждаме с малко зелев сок. Оставяме добре разбърканата каша да поври на тих огън, докато се сгъсти.

Ястието може да се позапече във фурна в пръстен съд.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар