Гъбен сос със сметана

17/09/2013
Десислава
отДесиславаНовак
"Нежен вкус, който ще придаде изискана нотка на всяко ястие, приготвено от вас!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 360
  • Преглеждания за месеца637
  • Преглеждания за седмицата183
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете гъбите на парченца. Загрейте маслото и ги запържете до готовност.

Долейте разбърквайки сметаната и овкусете с всички подправки.

Варете соса за 10-тина минути или докато се сгъсти, като разбърквате леко през цялото време.

Така приготвеният сос може да поднесете с пържоли, шницели.подобни рецепти тук

5 5
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Теодора Иванова Каменова
Не е нужно брашно, за да се сгъсти соса .Не обичам брашнени сосове и този много ми допада, чудесна рецепта !
0
0
?
?
14.06.2014 21:48
как ще се сгъсти без брашно или галета?
5
0
Liubof
Liubof
21.04.2015 21:01
...s liubof :D
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв