Aгнешко със зелен фасул

23/09/2013
Ivka Petrova
отIvka PetrovaНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 235
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата30
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете, измийте и нарежете зеления фасул, чушките, морковите и доматите. Нарежете лука и го запържете. Прибавете нарязаното на парчета месо и го запържете с лука.

Налейте малко вода и оставете агнешкото да се задушава. След това добавете зеления боб, чушките, морковите, нарязания на ситно чесън и задушете всичко на слаб огън. След това добавете доматите и гответе до готовност.

Разтворете малко брашно в киселото мляко и изсипете в ястието. Разбъркайте и поднесете с варени картофи.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Албена
Албена
14.05.2016 10:54
Зеленият боб придобива невероятен вкус.
0
0
Александра
Александра
10.07.2014 16:00
Картофите, след боба и преди доматите ли са?
0
0
Ирена
Ирена
10.07.2014 17:58
Картофите се сваряват в подсолена вода отделно от основното ястие. Те се прибавят непосредствено преди поднасяне.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв