Aгнешко със зелен фасул

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
9497524k
Aгнешко със зелен фасул1 / 2
23/09/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 500 г
  • зелен фасул - 750 г
  • домати - 200 г
  • чушки - 2 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • чесън - 1 скилидка
  • кисело мляко - 1 с.л.
  • лук - 1 глава
  • олио
  • брашно
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете, измийте и нарежете зеления фасул, чушките, морковите и доматите. Нарежете лука и го запържете. Прибавете нарязаното на парчета месо и го запържете с лука.

Налейте малко вода и оставете агнешкото да се задушава. След това добавете зеления боб, чушките, морковите, нарязания на ситно чесън и задушете всичко на слаб огън. След това добавете доматите и гответе до готовност.

Разтворете малко брашно в киселото мляко и изсипете в ястието. Разбъркайте и поднесете с варени картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Албена Асенова
Албена Асенова
Зеленият боб придобива невероятен вкус.
14.05.2016 10:54
1
Александра
Александра
Картофите, след боба и преди доматите ли са?
10.07.2014 16:00
1
Покажи всички подкоментари