Туршия кисели моркови

24/09/2013
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.
Порции10 буркана
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 315
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

  • моркови - 5 кг
  • вода - 3 литра
  • оцет - 1 литър
  • сол - 250 г
  • захар - 250 г
  • чесън
  • целина
  • копър
  • листа от дюля
  • листа от вишна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наредете морковите в бурканите. От останалите продукти се прави саламура, която се оставя да заври. С нея се заливат морковите.

На всеки буркан се слагат по 3 аспирина. Запечатайте и обърнете бурканите.подобни рецепти тук

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

tanya
tanya
01.10.2013 21:23
страхотна рецепта....но не можах да разбера бурканите от малките ле да са или от 3 литра .....копъра ..целината и чесъна и те ли трябва да се сваряват в саламурата!!!!!
8
0

Виж всички коментари или напиши такъв