Свински дроб с лук на фурна

04/10/2013
от АрминаНовак
"Спазвайте указанията и ще приготвите най-вкусния свински дроб, който сте виждали!"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо64 050
  • Преглеждания за месеца3473
  • Преглеждания за седмицата277
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3,3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Измийте старателно дроба, нарежете го на кубчета със страна около 4 см. Посолете го, овкусете го чубрица и оваляйте парчетата в брашното.

Набрашнените парчета черен дроб се потапят в олиото и се подреждат в подходяща тава. Карантиите се покриват с нарязания на тънки филии лук, настърган морков, заливат се с 1/2 ч.ч. вода и се покриват с фолио.

Ястието се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30-35 минути. Поднася се с гарнитура картофено пюре.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 3
3 1
2 2
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Деси Маринова
Приготвяме го често, но без морковите. Получва се много вкусно
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв