Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Марината за свинско на скара

Марината за свинско на скара

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5018k
Марината за свинско на скара1 / 2
07/10/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
"Отделете време да мариновате свинското месо в тази марината и ще се насладите на най-вкусните пържоли, които сте опитвали!"

Необходими Продукти

  • саламура - 200 - 300 мл от кисели краставички
  • лук - 2 глави
  • чесън - 1 - 2 скилидки
  • соев сос - 2 с.л.
  • червено вино - 4 с.л. може и бяло
  • олио - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Съставки се разбиват в купа добре, докато се смесят, и накрая се добавят по-едро нарязаните лук и чесън.

С тази марината се покриват добре месата, които ще се пекат на скара. Пържолите престояват в маринатата 1 нощ и на следващия ден се отцеждат и се пекат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
55
42
31
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

димо
димо
На вид ми хареса ще видим и на вкус.:-)
30.12.2014 17:17
10
1
Ели
Ели
И на нас ни хареса много
13.05.2014 18:01
1
6
Здравко Христев
Здравко Христев
Маринатата е вълшебна! Само дето не сложех чесън и червен пипер, и виното замених с ракия!
28.10.2013 15:07
14
11