Пъстърва със сос

14/01/2011
Поли
отПолиНовак
"Ароматна пъстърва с нежен сос - сготвена, за да носи наслада "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо32 990
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете пъстървите от вътрешностите, измийте ги, посолете ги и ги наредете в плитка тенджера.

Залейте ги със 150 мл. студена вода, захлупете съда и варете на умерен котлон около 5 мин. Извадете рибите, отстранете внимателно кожата им и ги разпределете в чиниите.

Прецедете водата и я върнете на котлона. Прибавете разбитата сметана, размитата горчица и изчакайте сместа да заври. Прибавете размитото на кашичка брашно.

Щом сосът заври, свалете от огъня, подправете със сол и черен пипер и поръсете със ситно нарязан магданоз. С този сос залейте рибите.подобни рецепти тук

5 5
4 3
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ник
ник
08.11.2011 16:24
Какви люспи, това да не е шаран като тебе ?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв