Хайвер от оризов грис

11/10/2013
Анонимен
отАнонименНовак1
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 239
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • оризов грис - 1 ч.ч.
  • лук - 1 глава
  • вода - 3 1/2 ч.ч.
  • олио - 150 мл
  • лимони - 2 с.л. сок
  • сол - 1 1/2 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата се слага да заври. Добавя се оризовия грис, като се бърка непрекъснато.

След като се свари се оставя да изстине леко, добавя се олиото солта лимоновия сок и лука, който е настърган на ситно.

Разбърква се да се получи хомогенна смес. Отгоре се поръсва с черния пипер.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар