Свински опашки

22/10/2013
TeDiTo
отTeDiToНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене160 мин.
Общо185 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 709
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

  • свински опашки - 8 бр.
  • чесън - 6 скилидки
  • лук - 1 глава
  • чушки - 1 бр. червена, суха
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте свинските опашки с подсолена вода и кипнете за 15 минути. Излейте водата, почистете опашките добре и ги прехвърлете в чист съд.

Добавете ситно нарязания лук, пресования чесън и натрошената суха чушка. Залейте с подсолена вода и варете около 120 минути на умерен огън до пълното им омекване (не бива да се разпадат).

Може да поднесете с картофи на фурна или постен зрял боб.

подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар