Печена тиква

12/10/2013
"Една от основните причини да обожаваме есента е, че това е сезонът на печените тикви!"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо67 310
  • Преглеждания за месеца941
  • Преглеждания за седмицата281
  • Коментирана9 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

  • тиква - 1 кг
  • мед - 1 ч.ч.
  • вода - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се нарязва на малки правоъгълни парчета без кората и се нарежда във тава.

След това се залива със водата в която е разтворен медът и се слага да се пече във фурната 60 минути, докато се зачерви. Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 11
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Пламена
Пламена
22.01.2017 19:34
Чудесна!
0
0
Албена
Албена
13.05.2016 20:59
Аз поръсвам с малко канела и смлени орехи.
1
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
13.05.2016 20:38
И аз само със захар съм я правила до сега.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв