Яхния на фурна

14/10/2013
Василена
отВасиленаНовак33
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 217
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пилешките бутчета в подсолена вода. Прецедете бульона. Запържете лука в тенджерка, добавете картофите и залейте с част от бульона, така че да се покрият, добавете дафиновия лист и оставете да поврат до полуготовност.

Изсипете в тава и добавете месото. Залейте със смес от 2 с.л олио, бульон, брашното и червения пипер, добавете и чубрицата. Печете, докато остане на мазнина. Поръсете с магданоз и поднесете.подобни рецепти тук

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

никнай
никнай
11.02.2016 23:51
Яхния не се пече ...
0
0
biju78@abv.bg
biju78@abv.bg
28.10.2013 00:23
готвиа
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв