Ребърца на скара

14/10/2013
от КатяНовак
"И на скара, и на фурна...всякак тачим ребърца "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 325
  • Преглеждания за месеца362
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счукайте подправките и чесъна в хаванче. Добавете водата и оцета. Разбъркайте добре маринатата.

Нарежете свинските ребра на неголеми парчета и добре ги намажете със смета. Прехвърлете ги в купа и ги покрийте с фолио. Оставете ги в хладилник за няколко часа.

Един час преди печенето ги извадете от хладилника. Загрейте добре скарата и я намажете с малко мазнина. Посолете ги още ако е необходимо и печете до готовност.подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар