Яйца с беконче

26/03/2010
Ягодка
отЯгодкаНовак
"Да кажем, че може тези яйца с бекон стават и за закуска, ако миризмата на чесън не ви притеснява!"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 195
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

  • бекон – 500 г
  • яйца – 8 бр.
  • оцет – 5 с. л.
  • чесън – 1 - 2 глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаният на лентички бекон се пуска във вряща вода за 2-3 минути, след което се отцежда, запържва се до златисто оцветяване и се залива с предварително разбитите яйца.

Изпържените яйца се разпределят в чинии и се заливат със счукания чесън, разбъркан с оцета.
подобни рецепти тук

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар