Стек от свинско месо

27/12/2010
от СтефанНовак
"Не ви ли звучи като покана за романтична среща?"
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17 723
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо – филе 200 гр.
  • кашкавал – 20 гр.
  • шунка – 20 гр.
  • гъби – 20 гр.
  • кисели краставички - 20 гр.
  • соев сос
  • черен пипер
  • магданоз
  • брашно – 30 гр.
  • яйца – 1 бр.
  • галета – 30 гр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се начуква до тънка елипсовидна форма.

Нарязаните на ситно кашкавал, шунка, гъби, краставички и магданоз се объркват със соевия сос и се поставя в единия край на филето. Завива се във формата на вретено и се прави двойна панировка: брашно, яйце, галета, яйце и се пържи първо от завитата страна.

Сервира се нарязано на шайби с топла или студена гарнитура.
подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Маги
Маги
20.01.2016 20:17
Свинското не е ли вредно, в развитите страни вече свинското е на заден план, менюта с телешко винаги са предпочитания вариант. И вие наблягайте повече на телешко, агнешко, шилешко, забранете свинските рецепти в този сайт.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв