Стек от свинско месо

от СтефанНовак
27/12/2010
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
Статистика
  • Преглеждания общо15 938
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - филе 200 гр.
  • кашкавал - 20 гр.
  • шунка - 20 гр.
  • гъби - 20 гр.
  • кисели краставички - 20 гр.
  • соев сос
  • черен пипер
  • магданоз
  • брашно - 30 гр.
  • яйца - 1 бр.
  • галета - 30 гр.
  • сол

Приготвяне на Стек от свинско месо

Филето се начуква до тънка елипсовидна форма.

Нарязаните на ситно кашкавал, шунка, гъби, краставички и магданоз се объркват със соевия сос и се поставя в единия край на филето. Завива се във формата на вретено и се прави двойна панировка: брашно, яйце, галета, яйце и се пържи първо от завитата страна.

Сервира се нарязано на шайби с топла или студена гарнитура.
[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

4.5
Общо 8 гласували
5 6
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Маги
20.01.2016 20:17
Свинското не е ли вредно, в развитите страни вече свинското е на заден план, менюта с телешко винаги са предпочитания вариант. И вие наблягайте повече на телешко, агнешко, шилешко, забранете свинските рецепти в този сайт.
2
0

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Gotvach.bg във Фейсбук

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с