Натурален шницел

22/07/2011
"Това е истинският шницел - само чисто свинско месо и подправки "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 693
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо – филе 200 г
  • брашно – 20 г
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва.

Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина.

Сервира се с гъбен сос и гарнитура пържени или варени картофи.

подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар