Пълнена скумрия

06/11/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 261
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • скумрия - 3 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • лук - 3 - 4 глави
  • целина - 1 малка глава
  • домати - 200 г
  • магданоз - 1/2 връзка
  • люти чушки - 2 бр.
  • черен пипер
  • лимонов сок
  • масло
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите, лукът и целината се почистват и нарязват на ситно. Запържват се в сгорещеното олио, след което се прибавят ситно нарязаните домати.

Когато омекнат, се слагат нарязаните люти чушлета, черен пипер, магданоз и малко лимонов сок. Посолява се.

Почистете скумриите, измийте ги и ги подсушете. Напълнете ги със сместа. Печете в намазана с масло тавичка, в умерено загрята фурна, като скумриите са залети с още лимонов сок и разтопено масло.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

plami
plami
11.02.2016 12:27
haresvami kato ideq no srednata kost trqbva li da se otsrani
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв