Пилешки шишчета

25/10/2013
МиМитО
отМиМитОНовак
"В стомаха, в чинията, на масата ни винаги има място за вкусни пилешки шишчета "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции6-8 бр.
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 216
  • Преглеждания за месеца168
  • Преглеждания за седмицата55
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 800 г бяло
  • лук - 2 малки глави
  • чушки - 2 бр.
  • картофи - 1 кг
  • олио - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото месо на кубчета и го посолете. Поръсете с черен пипер. Лукът се нарязва на 8 парчета всяка глава, а чушките - на ромбове.

Месото се нанизва на шишове, като се редува с чушка и лук. Шишовете се пекат, като непрекъснато се обръщат.

Посоляват се малко преди да се отстранят от огъня. При сервиране поднесете с изпържените картофки и зелена салата.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар