Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Сос за Месо»Сос винегрет за варено месо

Сос винегрет за варено месо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Сос винегрет за варено месо1 / 2
03/08/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
8 мин.
Общо
18 мин.

Необходими Продукти

  • лук - 1 глава
  • олио - 1 ч.ч.
  • кисели краставички - 1 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • магданоз - 1 връзка
  • оцет - 3 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Олиото и оцета се смесват, посоляват се и се разбиват добре, след което към тях се прибавят настърганите на едро ренде лук, кисела краставичка и твърдо сварените яйца.

Магданоза се нарязва на ситно и с него се поръсва сместа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: