Шоко-роко

19/10/2014
Veselin popovот Veselin popovНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 683
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се сварява в леко подсолена вода 3-4 мин. по-малко от указанията на производителя.

След готовност се отцежда, като 1/2 ч.ч. от водата се заделя и в нея се смесват маслото, какаото, захарта и канелата.

Шоколадовата заливка се смесва с пастата и се вари на силен огън 5 мин. без похлупак. Може да гарнираш с кокосови стърготини или със смлени орехи/лешници.

Ако към шоколадовата заливка разтопите черен шоколад, сосът и вкусът ще станат още по-наситени.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар