Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли във винен сос

Свински пържоли във винен сос

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Свински пържоли във винен сос1 / 2
02/11/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 1 кг
  • лук - 3 глави
  • чесън - 4 скилидки
  • сметана - 1 ч.ч.
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • черен пипер
  • олио - за пържене
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пържолите, начукайте ги леко, натрийте ги със сол и за кратко ги запържете в олиото. Извадете ги от мазнината и в нея запържете лука и чесъна.

Върнете пържолите обратно, залейте ги с виното, добавете още сол и черен пипер и ги оставете да се задушават, докато станат крехки. Залейте ги със сметаната и поднесете със салата по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
41
33
20
10
Дай твоята оценка: