Тиганици с карфиол

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Тиганици с карфиол1 / 3
04/11/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • карфиол - 500 г
  • сирене - 50 - 60 г
  • яйца - 4 бр.
  • брашно - 1/2 ч.ч.
  • копър - 4 стръка
  • сол
  • зехтин - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се нарязва на много ситно. Посолява се и се поръсва със ситно нарязан пресен копър.

Добавяме предварително разбитите яйца и брашното. Слагаме настърганото сирене и разбъркваме до получаването на еднородна смес.

Гребва се от сместа с лъжица и се пържи в силно сгорещен зехтин по 4-5 минути от всяка страна.

Поднесете карфиолените тиганички с кисело мляко и чесън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
41
30
21
10
Дай твоята оценка: