Маринован заек

18/11/2013
Янито
отЯнитоНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 403
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително посолени и поръсени с черен пипер.

Поставете заека в сгорещено масло и го изпечете. Налейте малко бульон и похлупете с капак. Когато почти омекне, добавете сметаната и оставете да се доизпече.

Поставете го в блюдо, а сосът се налива в сосиера. Поднесете с картофи, червено зеле или гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар