Круши в червено вино

03/02/2012
Вили
отВилиНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции8 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 271
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща тенджера слагате виното, водата, канелата и пудрата захар и варите докато получите сироп.

Изчиствате крушите, с остър нож отстранявате средата, но без да разрязвате крушата на парчета обелвате ги и оставяте само дръжките.

Поставяте ги изправени в сиропа и варите докато те получат красив винено червен цвят и поомекнат.

Изваждате ги и ги поставяте в подходящ за сервиране съд, поливате със сиропа и ги оставяте да се охладят.

Могат да се поднесат с крем или сладолед.
подобни рецепти тук

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар