Книжен кебап

25/11/2013
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 599
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и се нарязва на хапки. Към него се добавят нарязаните гъби, лук, черният пипер, лютеницата, чубрицата и виното.

Разбърква се добре, покрива се и се оставя за едно денонощие в хладилник.

Върху хартия за печене се разстила сместа, добавя се нарязаното на парченца масло. Кебапът се увива плътно в хартията и се пече в умерена фурна.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар