Кисело зеле по Асеновградски

25/11/2013
Анонимен
отАнонименНовак252
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 227
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнината. Зелето се нарязва на много тънки лентички и се прибавя в тенджерата.

Зелето се задушава до омекване, като от време на време се разбърква.

Оризът се изчиства, измива и сварява отделно във вода.

Към омекналото зеле се прибавят оризът и зелевият сок и се разбъркват.

Ястието се оставя на котлона още няколко минути на слаб огън.

подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар