Мариновани свински пържоли

09/01/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо16 307
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 6 бр.
  • чесън - 5 - 6 скилидки
  • черен пипер - 3 щипки
  • мед - 3 с.л.
  • горчица - 1 1/2 ч.л.
  • бахар - 3 щипки
  • червен пипер - 1 1/2 ч.л.
  • соев сос - 12 с.л.
  • олио - 3 с.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте добре свинските пържоли и ги поставете в плитка тавичка.

Залейте ги маринатата, която е получена от останалите продукти, пасирани в блендер.

Завийте пържолките с фолио и ги оставете да престоят в хладилник минимум 2 часа.

След това ги извадете от маринатата и ги изпечете в сгорещен тиган. Сервирайте горещи с гарнитура по желание.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Oleg Nikolov
Oleg Nikolov
16.03.2014 19:43
със толкова соев сос че и сол ...
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв