Пандишпанено руло

26/12/2013
Веси
отВесиНовак
"Пандишпанено руло за чудо и приказ, което ви препоръчваме да опитате "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо58 390
  • Преглеждания за месеца507
  • Преглеждания за седмицата68
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата заедно със захарта. Смесете бакпулвера с брашното и ги прибавете постепенно към сместа с яйцата.

Изсипете сместа в тава, на дъното на която е постлана хартия за печене. Изпечете блата в предварително загрята на 180 градуса фурна за 10-15 минути.

Обърнете блата с изпечената част отдолу и я намажете с конфитюра. Поръсете с едро нарязаните орехови ядки. Навийте рулото по дължина. По желание може да го поръсите с пудра захар. Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 10
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Ваня Георгиева
Много сполучлива рецепта, правих я скоро.
0
0
45815
45815
25.01.2016 18:35
kakvi razmeri gore dolu e tavickata za pecene
6
0
Цурка
Цурка
21.01.2014 21:19
Получи ми се супер тестото, направих го точно по рецептата. За да се получи пухкава смес, биете с миксер на висока степен по-дълго време яйцата и захарта. Направих го с домашно сладко от вишни (на парченца) и отгоре поръсих с пудра захар.
5
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!