Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Миш Маш»Миш-маш от лапад

Миш-маш от лапад

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Миш-маш от лапад1 / 2
24/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • зелен лук - 1 връзка
  • лапад - 3 връзки
  • домати - 200 г. стерилизирани
  • целина - 3 листа
  • олио - 1 к.ч.
  • яйца - 4 бр.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • магданоз
  • джоджен
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате лука на ситно и го задушавате в олиото и малко вода, докато омекне. Прибавяте нарязания на ивички лапад и продължавате да задушавате.

След като лападът смени цвета си, сипвате червения пипер и обелените, настъргани домати и посолявате.

Добавяте разбитите яйца и бъркате ястието, докато яйцата се стегнат. Подправяте със смлян черен пипер и много ситно нарязан магданоз, джоджен и листа от целина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: