Агнешка плешка със спанак

02/12/2013
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене135 мин.
Общо155 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 657
  • Преглеждания за месеца868
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате измитото месо в малко подсолена вода до полуомекване. Изваждате и нарязвате. Нарязвате почистения спанак на едро и го поставяте с месото в лука, който предварително сме запържили. Добавяте нарязаната чушка.

Поръсвате с брашно, черен пипер, наливате малко от бульона, в който сте варили месото и печете под похлупак в гореща фурна до омекване.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар