Агнешка плешка със спанак

02/12/2013
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене135 мин.
Общо155 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 083
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате измитото месо в малко подсолена вода до полуомекване. Изваждате и нарязвате. Нарязвате почистения спанак на едро и го поставяте с месото в лука, който предварително сме запържили. Добавяте нарязаната чушка.

Поръсвате с брашно, черен пипер, наливате малко от бульона, в който сте варили месото и печете под похлупак в гореща фурна до омекване.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар