Попска яхния със заек

05/12/2013
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 676
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате заешкото месо на парченца, изпържвате го в сгорещената мазнина и го изваждате. В същата мазнина задушавате дребно нарязания лук, а след това прибавяте доматеното пюре, брашното, червения пипер, дафиновия лист, черния пипер, половината от виното, малко бульон или топла вода. Посолявате и варите на огъня.

Щом сосът заври, прибавяте месото. Когато то поомекне, слагате арпаджика, предварително задушен в останалата мазнина, чесъна, обелените домати, нарязани на дребно, резенчетата от лимона и останалото вино. Оставяте ястието да къкри на тих огън до готовност.подобни рецепти тук

5 2
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар