Домашни веган бонбони

06/12/2013
Aqот AqНовак
"Разкошни, лесни, полезни и мнооого вкусни са тези Домашни веган бонбони! Ние си ги хапваме по всяко време !"
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 042
  • Преглеждания за месеца226
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • фурми - 200 г
  • орехи - 100 г
  • ром - 2 с.л. или коняк
  • кокосови стърготини - или нещо друго за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурмите се слагат да престоят за около час във вряла вода, отцеждат се и костилките им (ако има такива) се отстраняват.

Заедно с орехите и рома се слагат в блендер, разбиват се, докато се получи лепкава смес. След това правим топчета, овалваме в стърготини, натрошени ядки или ги потапяме в шоколад и поставяме върху хартия.

Прибираме ги в хладилник да стегнат. Идеални бонбони за постите.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар