сряда, 1 юни

Зрял фасул по селски

16/12/2013
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4-6
Изпрати Зрял фасул по селски
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо2 111
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3,7 от 5

Необходими Съставки

  • боб - 2 ч.ч.
  • пастърма - 300 г
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • чушки - 2 бр. люти
  • лук - 2 глави
  • червен пипер
  • сол
  • джоджен
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил

Приготвяне на Зрял фасул по селски

Сложете почистения фасул в гърне. Залейте го с вода и го варете до омекване на тих огън. Добавете пастърмата, която предварително сте накиснали и сте нарязали на парчета.

Оставете ястието да поври още 20 минути на тих огън. Загрейте олиото и задушете до омекване ситно нарязания лук. Поръсете с червен пипер и запържете за 1 минута. Добавете ги към боба с пастърма и варете още 10 минути.

Поръсете ястието със ситно нарязани люти чушлета, сол на вкус и джоджен.[подобни рецепти тук]

  • Google+
  • Pinterest

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още рецепти с

Вкусна и лесна рецепта за Зрял фасул по селски. Не намерихте това което търсите? Прегледай другите ни категории за Зрял фасул по селски. Доказани рецепти от българската и чуждестранна кухня. Съвети как да сготвим Зрял фасул по селски в Готвач.бг - твоят кулинарен портал с безброй ястия, вкусотии, съвети и идеи от нашите автори, на едно място.