Зрял фасул по селски

16/12/2013
от ИдаНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции4-6
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 239
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3,7 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сложете почистения фасул в гърне. Залейте го с вода и го варете до омекване на тих огън. Добавете пастърмата, която предварително сте накиснали и сте нарязали на парчета.

Оставете ястието да поври още 20 минути на тих огън. Загрейте олиото и задушете до омекване ситно нарязания лук. Поръсете с червен пипер и запържете за 1 минута. Добавете ги към боба с пастърма и варете още 10 минути.

Поръсете ястието със ситно нарязани люти чушлета, сол на вкус и джоджен.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти