Бърза Гъбена Каша

29/01/2012
Тинка
отТинкаНовак
"Подберете пресни гъбки и следвайте инструкциите - няма да повярвате какъв вкусен резултат ще получите "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 061
  • Преглеждания за месеца525
  • Преглеждания за седмицата187
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се задушават и когато са готови се заливат с разтвореното във вода брашно. Водата е на око, за да се получи нужната гъстота.

Прибавят се подправки по желание и сол. Когато заври се сваля от огъня. Поднася се със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 8
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

иванка димитрова
иванка димитрова
01.12.2013 18:04
само дето брашното трябва да се препече преди това
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв