Бърза Гъбена Каша

29/01/2012
от ТинкаНовак
"Подберете пресни гъбки и следвайте инструкциите - няма да повярвате какъв вкусен резултат ще получите "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 300
  • Преглеждания за месеца481
  • Преглеждания за седмицата116
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Гъбите се задушават и когато са готови се заливат с разтвореното във вода брашно. Водата е на око, за да се получи нужната гъстота.

Прибавят се подправки по желание и сол. Когато заври се сваля от огъня. Поднася се със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 6
4 3
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

иванка димитрова
иванка димитрова
01.12.2013 18:04
само дето брашното трябва да се препече преди това
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв