Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Паста с домати и тофу

Паста с домати и тофу

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Паста с домати и тофу1 / 2
15/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • паста - 1/2 опаковка по избор
  • мазнина - 2 - 3 с.л., растителна
  • тофу - 150 г
  • чесън - 5 скилидки
  • домати - 3, обелени и настъргани на едро
  • маслини - 150 г, без костилки
  • каперси - 2 с.л.
  • магданоз - на вкус
  • босилек - на вкус
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подсолена, вряща вода се вари пастата. Тофуто се запържва в загрято олио до получаване на кафява коричка, след което се добавят чесънът, доматите, маслините и каперсите.

Задушават се на слаб огън и след няколко минути се прибавят босилекът и магданозът. Овкусява се със солта и черният пипер и се разбърква.

Пастата се поднася с готовия сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: