Зрял боб с тиква

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Зрял боб с тиква1 / 2
14/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • боб - 250 г
  • тиква - 750 г
  • лук - 2 глави
  • олио - 1 к.ч.
  • джоджен
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливате фасула със студена вода, докато покрие, и варите 30 минути. Прибавяте част от мазнината и варите до омекване заедно с част от ситно нарязания лук.

Прибавяте тиквата, обелена и нарязана на филийки. Варите до пълното омекване на фасула и тиквата.

Няколко минути преди да го свалите от огъня прибавяте останалата част от лука, задушен в останалата част от мазнината заедно с червения пипер, солта и ситно нарязания джоджен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: