Агнешко с лук и тиквички

13/02/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо300
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържвате лука в сгорещеното олио и към него добавяте месото, нарязано на хапки. Пържите, докато поомекне.

Доматите режете на четвъртинки и ги изсипвате при месото заедно със счукания чесън и ситно нарязания маганоз. Овкусявате с черен пипер и сол, след което задушавате.

Накрая слагате и нарязаните, обелени тиквички и продължавате да задушавате, докато ястието е напълно готово.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар