Гъби с праз и ориз

02/02/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 088
  • Преглеждания за месеца132
  • Преглеждания за седмицата57
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате гъбите и ги сварявате в подсолена вода. Нарязвате праза и го задушавате заедно с олиото и 1 к.ч. вода, докато омекне. Отцеждате гъбите и ги прибавяте към праза, заедно с ориза.

Наливате от гъбения бульон, докато течността покрие продуктите. Варите под похлупак на тих огън. Накрая подправяте със сол и черен пипер.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар