Вкусна гозба от патладжани

19/12/2013
Дебелата Бертаот Дебелата БертаМастър Шеф / Автор
"Сигурни сме, че телешкото месо и патладжаните са били създадени един за друг!"
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 344
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на малки парченца, измивате го и го задушавате в подсолена вода, докато започне да се къса.

Обелвате патладжаните и ги нарязвате на кубчета или кръгчета. Осолявате ги и ги запържвате до зачервяване. Отново задушавате месото, заедно с нарязаните на ситно лук, моркови и чушки. Накрая прибавяте патладжаните, нарязания на филийки чесън и настърганите домати.

Подравяте на вкус с черен пипер, магданоз и сол и сварявате на огъня.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар