Пача от студено месо

22/12/2013
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 953
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • телешки джолан – 1.5 кг
  • черен пипер – 1 пакетче (на зърна)
  • бахар – 4 - 5 зърна
  • моркови – 2 бр.
  • дафинов лист – 1 бр.
  • чесън – 1 глава
  • бульон - 1 кубче
  • яйца – 2 бр. (сварени)
  • лимони – 1 бр.
  • оцет – 2 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Джоланът се сварява заедно с морковите и подправките. Свареното месо се нарязва на ивички и се нарежда в тава.

Покрива се с нарязаните моркови, чесън, яйца и лимон. Залива се с прецедения бульон.

Добавят се счуканият черен пипер, оцета и солта. Оставя се в хладилник, докато се желира.
подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар