Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Пача от студено месо

Пача от студено месо

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Пача от студено месо1 / 2
22/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • телешки джолан - 1.5 кг
  • черен пипер - 1 пакетче (на зърна)
  • бахар - 4 - 5 зърна
  • моркови - 2 бр.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • чесън - 1 глава
  • бульон - 1 кубче
  • яйца - 2 бр. (сварени)
  • лимони - 1 бр.
  • оцет - 2 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Джоланът се сварява заедно с морковите и подправките. Свареното месо се нарязва на ивички и се нарежда в тава.

Покрива се с нарязаните моркови, чесън, яйца и лимон. Залива се с прецедения бульон.

Добавят се счуканият черен пипер, оцета и солта. Оставя се в хладилник, докато се желира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: