Супа от агнешки главички

19/10/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510327
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 533
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките главички се измиват добре със студена вода. Слагат се в тенджера и щом водата кипне, се премахва пяната. Добавят се целите моркови, лук и целина. Посолява се.

Когато месото е готово и започне да се отделя от костите, главичките се изваждат и обезкостяват. Бульонът се прецежда и в него се слагат нарязаните моркови, лук, целина и месо.

Щом заври, се добавят черният пипер и оризът. Когато се свари оризът, супата се застройва с киселото мляко и яйцето. Добавя се маслото и се наръсва с магданоз и копър.

подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!