Гъбки от пълнени яйца

11/04/2015
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 451
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • яйца – 4 бр. (сварени)
  • масло – 60 г
  • магданоз – 1 с.л. (накълцан)
  • горчица – 1 ч.л.
  • домати – 2 бр.
  • майонеза – 1 с.л.
  • лимонов сок – ½ ч.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От по-дебелата част на яйцата се отрязва белтъкът. Изваждат се внимателно жълтъците и се смачкват с маслото.

Добавят се черният пипер, горчицата, магданозът, солта и лимоновият сок. Разбърква се до получаване на кремообразна смес. С нея се напълват белтъците и се нареждат изправени в чиния.

Похлупват се с половинки от от доматите, на които предварително е издълбана средата. Украсяват се с точици от майонеза.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Христилияна Личева
мммммм страхотни!
0
0
Мариела Христова
Много са сладки, предполагам и страшно вкусни. Ще ги направя и аз.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв