Петел с кисело зеле

Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
22/12/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции8
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 367
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг3,8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Петелът се измива и нарязва на едри парчета, които се сваряват в леко подсолена вода. Зелето се нарязва и се задушава в олиото. Добавят се чушките, червеният и черният пипер.

В дълбока тенджера се изсипва част от зелето, нареждат се парчетата месо и се покрива с останалото зеле и нарязаната сланина.

Задушава се до пълно омекване на месото и зелето. Прехвърля се в тава и се запича в умерена фурна.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти