Агнешко с чеснов сос

06/09/2014
Ivanka
отIvankaНовак252
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 109
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 750 г
  • брашно - 5 с.л.
  • масло - 125 г
  • чесън - 10 скил.
  • оцет - 1 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостяваме месото и го нарязваме на парчета.

Слагаме го в тенджера с 4-5 ч.ч. подсолена вода и го варим до омекване.

Изваждаме свареното месо от тенджерата.

Размиваме брашното с малка част от бульона, след което при непрекъснато разбъркване разреждаме с останалия бульон. Оставяме да ври за десетина минути.

Прибавяме към соса месото, маслото, счукания чесън, оцета, червения пипер, черен пипер и сол.

Оставяме ястието умерено да ври за още 10-15 минути, след което го отстраняваме от огъня.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар