Картофи по баварски

28/07/2010
Христо
отХристоНовак
"С тази баварска картофена запеканка ще си оближете със сигурност пръстите"
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо32 809
  • Преглеждания за месеца270
  • Преглеждания за седмицата213
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват и се режат на кубчета. Бекона, киселите краставички и гъбите се нарязват на ситно.

Продуктите се редят на пластове във тефлонова тавичка.

Отгоре се поръсват с кашкавала и подправките.

Запича се до златисто.


подобни рецепти тук

5 6
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Ася
Ася
22.06.2013 21:56
Не е необходимо да се варят ,а после и да се пекът!Двойното подлагане на топлинна обработка не помага нито на здравето,нито на вкуса!
0
3
jesse
jesse
19.06.2011 18:33
Звучи обещаващо.
1
0
fornarina
fornarina
18.02.2011 21:56
Аз ги правя по следния начин. Запичам ги без маслото. Него го разтопявам и като са се поизпекли, ги заливам с него и продължавам да ги пека.
2
1

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!