Кавърма-кебап

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Кавърма-кебап1 / 2
19/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5
"Представяме ви причина номер едно, поради която никога няма да станем вегетарианци"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 750 г
  • олио - 1 к.ч.
  • праз - 3 стръка
  • чушки - 3 червени
  • вино - 2 с.л.
  • доматено пюре - 1 с.л.
  • чубрица - 1 ч.л.
  • сминдух - 1 ч.л.
  • магданоз
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на кубчета и леко го запържвате в сгорещена мазнина. Прибавяте ситно нарязания праз и нарязаните на парченца пиперки.

След като позапържите и тях прибавяте доматеното пюре, размито в 1-2 с.л вода. Наливате виното и малко топла вода.

Посолявате, поръсвате с чубрица, сминдух и черен пипер и задушавате ястието на тих огън, докато остане на мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
54
42
32
22
10
Дай твоята оценка: