Тас кебап

13/01/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
"По аромата ще го познаете, а по вкуса ще го оцените - класика в чиния "
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 685
  • Преглеждания за месеца187
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате месото от костите, нарязвате на парченца и задушавате в мазнината и малко вода заедно със ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, прибавяте доматеното пюре, брашното и червения пипер. Заливате ястието с бульон или гореща вода, посолявате и оставяте да ври на умерен огън.

Когато месото омекне, прибавяте черния пипер, бахара и виното. Готовото ястие трябва да остане на мазнина. Поднасяте кебапа поръсен със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар